The future of work
Organisatie ontwikkeling

Je organisatie is altijd in ontwikkeling. In bedrijf. Het woord beschrijft de beweging al. Zie die ontwikkeling maar eens in de hand te houden, met name op personeelsgebied. Wij doen niets liever dan organisaties wendbaar maken.

Bedrijfsanalyse en- advies

Een bedrijf draait nog altijd om mensen. Zo heeft HR direct invloed op het bedrijfsresultaat. We maken inzichtelijk waar winst valt te behalen en stippelen de route uit met het juiste advies.

Directie- en teamcoaching

Organisatie ontwikkeling valt niet los te zien van persoonlijke ontwikkeling. Daarom brengen we onze bedrijfskundige expertise en visie op personeelsbeleid over met coaching.

Talentmanagement

Talent is onmisbaar voor ontwikkeling. Daarom mobiliseren en stimuleren we het talent binnen jouw organisatie. Zo halen zij het maximale uit zichzelf én het bedrijf.

Reorganisatie

Goed personeelsbeleid maakt een organisatie wendbaar. Daarom werken we aan structureel herstel in onzekere tijden. Hierbij staat het duurzaam voortbestaan jouw bedrijf voorop.

HR advies & interim

De HR afdeling vormt het hart van je organisatie. En dat hart moet kloppen. Wij versterken de HR van je organisatie. Altijd op basis van een goed plan, waar je als bedrijf op de korte- en lange termijn bij gebaat bent.

HR strategie & beleid

HR advies van Buro Flinc is doordacht en toepasbaar. Daar doen we eigenlijk geen concessies aan. We gaan namelijk voor meetbaar en blijvend resultaat, waarop je verder kunt bouwen.

HR advies​

De kijk van een HR professional kan een hoop doen voor je organisatie. Te klein voor een HR afdeling? Twijfel over het personeelsbeleid? Overheerst de waan van de dag? Wij gaan geen vraag uit de weg!

HR interim​

Op zoek naar die HR kameleon? Onze HR professionals geven kleur en smaak aan de zaak! Ook bij tijdelijke onderbezetting of een specifiek project staat jouw bedrijfsbelang voorop.

HR scan​

In het Big Data-tijdperk ontkom je er niet meer aan: hoe sta je er cijfermatig voor op HR gebied? Onze Quick Scans bieden direct inzicht en overzicht. En we koppelen er concrete acties aan!

HR werkprocessen​

Waar zou een HR professional zijn zonder slimme werkprocessen? Noem ons vakidioten, maar wij kunnen smullen van een geoliede HR machine. Dát is onze HR Way of Working. Daarom werken we aan structureel herstel in onzekere tijden. Hierbij staat het duurzaam voortbestaan jouw bedrijf voorop.

Cultuur & leiderschap

Wij geloven in duurzaam en fundamenteel organisatieadvies. Daarvoor realiseren we een glasheldere bedrijfscultuur en bedachtzaam leiderschap. Zo scheppen we de randvoorwaarden voor een florerende organisatie.

Leiderschap

Zonder cultuurbewaker geen cultivatie! Wij verstaan de kunst van saamhorigheid creëren en personeel optimaal laten renderen. Leiderschap staat daarin centraal. Met leiderschapsprogramma’s maken we cultivatie haalbaar.

Verandermanagement

Verandering en ontwikkeling gaan hand in hand. Een doel stellen en de route uitstippelen is wat verandering in onze ogen legitimeert. Dat levert soms complexe vraagstukken op, maar we creëren altijd een speelveld voor veranderaars.

Employer branding

Een perfect match hoeft geen toeval te zijn. Zelfbewuste organisaties weten namelijk prima wat ze te bieden hebben. Waar ligt de overlap met wat een droomkandidaat zoekt? Buro Flinc zoekt het uit en geeft er vorm aan! Onze Quick Scans bieden direct inzicht en overzicht. En we koppelen er concrete acties aan!

Onze diensten
Onze diensten

Thanks!

Je bericht is verzonden, je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Solliciteer!

Overzicht van opdrachtgevers

Meld je aan voor de Academy

Een ervaring om nooit te vergeten

Meer info over abonnementen