The future of work

Onze werkwijze

Pragmatisch met een gezonde dosis idealisme. Zo kun je onze werkwijze wel omschrijven. Deze mix uit zich in een model, die in grote lijnen duidelijk maakt waar je met Buro Flinc aan begint.
Inzicht

Contact komt altijd tot stand vanuit een vraag. Wij vragen door op die vraag en leggen de kern bloot. In flince stappen komen we tot een gezamenlijk inzicht.

Overzicht

Na tot detail ingezoomd te hebben, verbreden we de scope en overzien we het complete plaatje.
Waar willen we naartoe en hoe komen we daar?

Verbeteren

Met concrete oplossingen werken we aan een structurele verbetering. Op verschillende terreinen en met samenhang tussen alle niveaus.

Volgen

De praktijk is grillig. Hoe goed de oplossing ook is, naleving ervan vergt betrokkenheid. Daarom volgen we de oplossing en jouw organisatie vanaf de zijlijn. We kijken graag mee naar de toekomst!

Future of Work

We vormen een club eigenzinnige organisatieadviseurs en HR professionals. The Future of Work is misschien ons stokpaardje, maar verwar ons niet met trendwatchers. Het doel is juist om organisaties in het hier en nu wendbaar te maken voor een onvoorspelbare toekomst. Natuurlijk baseren we ons op groei en ambitie, maar ook op onverwachte gebeurtenissen.

Tom

Partner

Frank

Partner

Over Buro Flinc

Buro Flinc, aangenaam!

Wij plaveien de weg voor toekomstbestendige organisaties. Met een vernieuwende visie, in een bestaande wereld, op basis van decennia aan praktijkervaring. Want ontwikkeling is een constante factor. Daarom loopt verandering als een rode draad door onze visie op HR. Pak jij de draad met ons op?
Frank van der Linden

De afgelopen 15 jaar heeft Frank zich bezig gehouden met HR, met de focus op het snijvlak van organisatie, operationeel management en HR. De kracht van Frank zit ‘m in zijn talent om te verbinden. Hoewel de term “verbinden” een weinig concreet imago heeft, draagt het kunnen aangaan van open relaties binnen verbetertrajecten enorm bij aan het slagen ervan.

Frank is een meester in het creëren van draagvlak en consensus bij alle betrokken partijen binnen een HR- of organisatietraject. Hij slaagt erin om met iedereen een relatie op de inhoud aan te gaan en creëert openheid in lastige trajecten met verschillende stakeholders. Frank maakt graag concreet. Benoemen waar het over gaat, wat de zwakke schakels en problemen zijn, zonder draagvlak te verliezen.

Tom Horst

Tom is een allround HR vakman. Met meer dan 15 jaar ervaring in HR directie – en adviseurs rollen is hij met recht een generalist te noemen. De kracht van Tom zit in zijn pragmatisme en oplossend vermogen. Als HR generalist brengt hij een expertise mee, namelijk het aanpakken van vraagstukken op het snijvlak van HR, Finance en Projectmanagement.

Waar HR een reputatie heeft van softe, weinig meetbare business, kijkt Tom met een bedrijfseconomische blik en weet hij het totale HR-proces op kosten – en inkoopvlak te optimaliseren.

Thanks!

Je bericht is verzonden, je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Solliciteer!

Overzicht van opdrachtgevers

Meld je aan voor de Academy

Een ervaring om nooit te vergeten

Meer info over abonnementen