The future of work

Schuiteman

De verpersoonlijking van Schuiteman
Alweer een halve eeuw geleden startte het zolderkameravontuur van Hein en Riek Schuiteman. Inmiddels telt Schuiteman Accountants & Adviseurs 5 vestigingen en 175 medewerkers. Ondanks de groei is de kern van de zaak onveranderd: Schuiteman is voor relaties als partner betrokken bij elke fase van het ondernemerschap.

Het behouden en versterken van die kern leidde in 2018 tot een samenwerking met Buro Flinc. Doel? Een passend ontwikkelprogramma voor de medewerkers van Schuiteman ontwikkelen, om de kernwaarden van het bedrijf door te vertalen naar persoonlijke kwaliteiten. Want de basis van de dienstverlening stond, terwijl de onderscheidende ‘soft skills’ nog meer aandacht verdienden.

Hart voor medewerkers
Buro Flinc zette een HR-business partner in die de business én regio kent. Schuiteman heeft hart voor haar medewerkers en hun ontwikkeling, dus hun eigen ontwikkelbehoefte werd een belangrijk onderdeel van het programma. Met gerichte assessments om leerbehoeften te bepalen, ontwikkelstraten per afdeling en een bibliotheek met opleidingen. Mede gebaseerd op benchmarks rolde Buro Flinc het traject binnen de organisatie uit, in de rol van partner die Schuiteman in haar eigen werkzaamheden ook vooropstelt.

Deze aanpak leidde tot een breedgedragen implementatie en betrokkenheid binnen de organisatie. Met name de stappen waarin de medewerkers meegenomen werden, vervulden de behoefte aan projectmanagement die op HR-gebied gewenst was. Ook bedrijfskundig zat de aanpak volgens Schuiteman goed in elkaar. Een waardevol compliment, helemaal wanneer het van een accountant komt!

Thanks!

Je bericht is verzonden, je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Solliciteer!

Overzicht van opdrachtgevers

Meld je aan voor de Academy

Een ervaring om nooit te vergeten

Meer info over abonnementen